fredag 1. februar 2008

Shopping i BA!

Pá ryggpakkerspráket heter Buenos Aires BA. I dag er fórste gang vi har sjekket inn pá dorm. Det har gátt veldig greit. Vi bor pá 6 sengers femail dorm, men det bor bare ei til der, og hun jobber pá hostellet. Kjempe koselig jente. Vi har labbet litt rund i byen i dag, og jeg har gjort min fórste shopping i BA. I morgen blir det trolig litt mer. Veldig billig, men fare for at visa kommer til á bli varmt.

I Puerto Madryn fikk vi en herlig soledag pá stranda. Det var helt nydelig, sá endelig kan vi si vi har blitt litt gyldne (eller ród :) ). Jeg kan faktisk gá med hvit topp uten á se ut som et spókelse. Det er utrolig herlig temperatur i dette landet. Vi nyter det! Vi avsluttet byturen vár pá fondueresturanten vi har var pá forrige helg. Vi hadde sjokoladefondue!!! Helt fantastisk!!! Livet er godt! :)

Jeg burde kanskje ta birtes rád om á kjópe meg en ny kabel. vi fár se pá shoppigen i morgen. :)

2 kommentarer:

Unknown sa...

kjipt at dere ikke bruker samme minnekort for da kunne du jo bare stappa ditt inn i hennes kamera..
Hva har du kjøpt i dag da? Jeg gleder meg til alle gavene jeg får fra alle stedene du har vært.. Ett tips, som jeg hørte fra Dagis tror jeg, er å sende hjem ting underveis..
Kos dere videre:)

Marianne sa...

Ja, du er vel bare istarten av denne turen. Hvor skal du gjøre av alt du shopper. Birte og co klarte jo å få kraftig overvekt, og da etter å ha hatt portforbud i mange dager... Og det var da snakk om ett land i tre fire uker. Men det er jo klart du kan jo bare kjøpe masse til meg. Vi treffes josånn midt i:)