torsdag 14. februar 2008

Ihla Grande!

Hei folkens!
Ná er det lenge siden jeg har skrevet. jvi er pá ei óy litt utenfor rio som heter Ihla Grande. Helt utrolig herlig. Her er en traktor og en golfbil, ellers ingen biler. Vi nyter livet med sol og bading. I dag har det vaert kjempe varmt, sá vi har sitti mye i skyggen, men vannet er herlig nedkjólende.
Vi kom her pá Sóndag kveld, fant oss et hostel, og gikk ut og spiste. Etter det satte vi oss pá stranden og sá pá lynet i det fjerne. Dagen etter gikk vi en 2.5 timers tur til en nydelig strand. Vi gikk sammen med 4 briter vi mótte pá báten til óya. Pá veien tilbake sá vi en gjeng med apekatter. :) Vi vurderte á labbe tibake ogsá, men vi sá noen truende skyer i det fjerne, sá vi hoppet pá en bát, og godt var det... Mens vi stod i dusjen, Startet tordenvaeret. Strómmen gikk, og det hóljet ned. Jeg har aldri sett noe lignenede. Vi mótte britene igjen og gikk fór á spise, etterpá satte vi oss nede´pá kaia og spiste is og sá pá lynet. Jeg har aldri sett noe lignende. Det holdt pá i flere timer, det lynet konstant, og noen ganger vokste lynet over hele himmelen! Det var utrolig rátt!

I gár var vi pá en snorkletur. Vi dro ut i bát, og stoppet pá 3 strender. Jeg var den eneste som fikk se en havskilpadde! :) det var utrolig kult. jeg var den siste som svómte tilbake etter snorklinga, jeg ser meg til siden, og der svómmer det en diger hav skilpadde. Konge!!!! Jeg fikk ogsá se havhest, og pinnsvinfisk. Og masse andre fine fisker.

Jeg má kanskje skrive litt om rio ogsá. Vi var sá heldige á fá med oss avslutninsparaden til karnevallet. det var helt fantastisk. Jeg hadde aldri trodd at det var sá stort og gjenomfórt. Alle kostymene var fantanstiske det var ingenting som sá jalla ut. det var i alle farger og former. Helt fantastisk.

Det er litt dyrt med internett pá denne óya, sá jeg venter med á legge ut blider til vi kommer til fastlandet.

Jeg har det helt fantastisk, som dere kanskje har skjónt. :) Vi skal trolig vaere her til sóndag, sá baerer det til Paraty. Det skal visst vaere en nydelig by.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Silje,

Ser ut som du har det spennende. Skulle gjerne ha vært med på snorkling og lyntitting. Jeg har alltid elsket å se på lyn. Her i Norge er det jo sjelden at man får anledningen til å se lynene skikkelig. Håper det er noen snille folk du er sammen med, med skikkelige foreldre ;-) Blir du kjent med noen lokale, eller er holder du deg til en farge?

Unknown sa...

Jeg er enig med Jens og deg Silje når det kommer til lyn. Jeg elsker virkelig å se på lyn jeg og:)(altså lyn og tordenvær, ikke fotballlaget lyn..)
Kult at du fikk sett så masse:)
Gleder meg til å høre mer om hva du ser:)

Agathe sa...

Heia Silje :)Ser du koser deg masse, heldig altså.. Klem