lørdag 22. november 2008

Familiebesøk 2.

Etter noen dager kom Onkel Tore og Tante Kari. Vi tok de med på gudstjenester i Kawanguare og Kibera. Vi var ute og spiste på, blandt annet, etiopisk. Dag Eivind reiste ei uke etter at tante og onkel kom.

Habasha (eitopisk) Italiensk

Tante Kari, Anne-Marte, Marianne og jeg var på Kitengela en tur. Det regnet heftig den dagen, og veiene var herlig gjørmete. Vi sklei og plasket i gjørma, men den drevne sjåføren Marianne fikk oss trygt fram og tilbake. :)

Veien til Kitengela

Hmm hva skal jeg velge? Kitengelado
Den siste uka Onkel og Tante var her, fikk jeg bli med de og Anne Marte til Lamu!

Dørvakta vår!

Gata utenfor huset.Garden house
Det var helt fantastisk. En nydelig øy utenfor Den nordlige kysten av Kenya. Vi bodde i et herlig hus et par gater fra stranda i den sjarmerende byen Shela. http://www.shelahouse.com/our-houses/garden-house.aspx Vi hadde egen kokk som var fantastisk god til å lage mat. :) Vi hadde fisk, hummer, samosa og pasta med fisk og skjell og hjemmelaget is til desert, nam. Øya hadde en fantastisk nydelig sandstrand, som vi ikke så enden på, og det var nesten ikke turister. Vi lå så og si alene mesteparten av tida. Bortsett fra et og annet eselfølge som løp forbi.
Lamu by var utrolig fasinerende og levende. Det yrte med folk som jobbet, eller bare hang. Eslene gikk fritt i gatene, de ble og brukt til å ri på og frakte ting.
Esler Ei av de lekre dørene i shela.Esler på stranda.

Vi fikk også med oss en seiltur i solnedgangen. Det var helt nydelig. Herlig avslappende, og fantastisk vakkert.


Bursdagen min!
Onkel og tante reiste tidlig om morgenen på bursdagen min. Vi spiste frokost hos Kasy (misjonær) og der fikk jeg et brev hvor det stod at jeg fikk tur til lake elementaita. Jeg løp hjem og pakket, og vi dro avgårde. Vi kjørte på kanten av rift valley, en vei jeg ikke har kjørt før. Det var nydelig utsikt ned i dalen. Gøy å se den fra en annen kant. Lodgen vi kom til var helt ny, og hadde en fantastisk utsikt over lake elementaita. Helga brukte vi til å slappe av med bok og godter. En perfekt bursdag.
Rift valley
Baseng
Råneseng

utsikten

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det er så gøy å lese det du skriver og se bilder av det du opplever Silje.
Snaisent:)

ingunn sa...

Du er så flink til å skrive Silje. Kjempe gøy å lese. Kjempe fine bilder. Savner deg her hjemme, men det er godt å se at du har det så bra. Glad i deg. Klem