torsdag 27. mars 2008

Mombasa!





Vi har hatt en herlig uke i Mombasa. All inklusive hotell rett med stranda. Har endelig fått farge som kan holde en stund. :) Det var en herlig påskefeiring, og søndagsmorgenen våknet vi til påskeegg på sengen. (eller papirpose med godis) helt herlig. Marianne hadde disket opp med sjokolade og mentos+++ Jeg hadde helt glemt alt som hette påskeegg, så hadde marianne fikset alt!!! Perfekt påskemorgen. Vi dro på gudstjeneste i Msambweni. Helt nydelig sang, og herlig stemning. Jeg fikk til og med litt tårer i øynene av sangen. Herlig afrikanse toner. Hele menigheten er med på flerstemt... Vi måtte selvfølgelig opp å presentere oss, og måtte synge en sang. Vi valgte "oppstått er jesus, hurra" Det ble veldig godt motatt, de vet å ønske oss velkommen.. :) Gudstjenesten var på svahili, men vi hadde heldigvis tolk. Det var flere forskjellige stammer representert, og det var ganske rørende å se de sitte i samme kirke etter alt som har foregått her nede.

Den andre tingen vi har gjort annet enn soling, er snorkling... Vi dro ut i båt til en nationalpark (en øy) Hvor vi snorklet rundt i nesten to timer. Helt nydelige fisker og koraller. Alle verdens farger og størrelser..
Etter snorkling spiste vi middag. Herlig krabbe og fisk nam. Vi fikk slappe av litt i et baseng før vi dro inn til land igjen.
En fantastisk dag på sjøen. Livet er herlig...

3 kommentarer:

ingunn sa...

Høres ut som dere har hatt en drømmeferie. Det er så gøy å lese, dere er så flinke til å skrive:) Gleder meg til å høre om den siste uka på tur silje. STOR KLEM fra minstesøstra

Unknown sa...

Skal si du er positiv Silje. Men det er jo deg, du er jo positiv. Hører rykter om at du ikke er helt god? Håper du blir god så du får masse ut av den siste uka di. Hils

Ingrid sa...

Herlig med ferie, eller hva? Hores deilig ut med strandferie, vi haaper paa aa faa litt sol igjen naa, reiser snart med buss til Sihanoukville. Ankom Kambodsja i gaar etter en ti timers baattur. Gleder meg til juli naar vi skal se hverandres bilder og hore hverandres gode historier!!!