mandag 10. mars 2008

Baz bus

Etter en herlig uke i cape town, tok vi for oss kysten av sør afrika (garden route). vi kjøpte oss en baz bus billett, som varte 7 dager. Baz bus fungerer slik at du betaler en sum, også kan du hoppe av og på bussen som du ønsker. vi valgte å bruke baz bus mellom cape town og port elisabeth.

første stopp på ruten var en liten landsby som het Oudtshoorn. Et herlig hostell med veldig koselige folk!! Det kuleste med stedet var at vi fikk ri på struts. :) supergøy!! det var en konge opplevelse. vi møtte også ei britisk dame og to typer fra Nederland som vi hang med store deler av baz bus turen.
Etter en natt og en strutsetur, gikk turen til Buffalos bay. En så som så hostel med en herlig strand rett utenfor døren. Mye herlig soling og bading, stort sett det vi gjorde.
Vi var også innom en liten by som het Knysna. Der møtte vi et koselig svensk par som vi hang med fram til turen gikk til Storms River! Det var der det skjedde!! Strikkhopp!!! Det var en helt fantastisk opplevelse, og som mange av dere vet, søker jeg det ultimate kicket, og det fikk jeg!!!! Hadde til alle berg og dal baner. ingenting kan måle seg. Broen vi hoppet fra het Bloukrans Bridge. Det er det største kommersielle hoppet i verden.
Jeffrey's bay ble siste stopp før Port Elisabeth. Der var det billabong, reef og roxy(quicksilver) outlet, så jeg må innrømme at det ble litt shopping der... Jeg fikk også prøvd meg på surfing.. Det var ganske store bølger, så bena ble ikke akkurat plantet på brettet, men jeg mestret å stå på knærne. :)

Port Elisabeth og Johannesburg var vi bare innom, så det er ikke så mye å fortelle, men nå er vi endelig hos Marianne. :)
I går ble det avslappning med basenget, og i dag var vi med på Roslyn. Det var artig å se hvor Marianne jobber, og hvordan det fungerer der. Etter skolen dro vi til byen og på marked, så shoppinga har begynt her og. Vi avsluttet byturen med Etiopisk mat. Helt fantastisk. Godt og sterkt, vi heiv innpå. :)

1 kommentar:

Unknown sa...

Heiii
Det høres ut som du har det strålende:) Så bra:) Godt at du er hos Marianne. gleder meg til flere bilder:)