tirsdag 15. januar 2008

Cusco!

Naa er vi endelig i cusco! Det er en nydelig by saa langt vi har sett. Vi hadde ikke bestillt no overnatting her, men det gikk over all forventning. vi fant et sted paa nettet som saa bra ut, og der var ledig. deilig aa slippe aa gaa rundt aa lete. Vi har ogsaa faatt bestillt biletter til machu pichu. vi moette et australsk par paa hostellet som ogsaa skulle til aa bestille. Kjempe hyggelige folk. Saa vi gikk sammen til jernbanen, og vi fikk bestillt biletter til torsdag. Helt supert. Jeg har kjent litt paa hoeydesyken og hatt daarlig mage denne morgenen, saa vi har tatt en rolig morgen, men skal snart proeve oss ut for aa se byen.

Det er veldig goey aa faa komentarer. :) saa fortsett med det. :)
Svar paa spoersmaal: Jeg har ikke faatt smakt paa coscos enda. det maa gjoeres. Frokost bestaar mest av broedmaaltid. Bilder skal det bli mere av. :) Tror det var det.

Tross i mageproblemer og hoeydesyke. Har jeg det topp! :)

1 kommentar:

Unknown sa...

Hallo Silje!! Ingunn synes det høres superskummelt ut med tarantellas!! Huska du å sjekke soveposen før du la deg? Vi kom hjem fra Kenya i går og driver med klesvask! Kos dere masse videre i mucho machu!! Gøy å lese bloggen din!! Blog on hehe.. Tudelu fra oss!