søndag 21. september 2008

Lake naivasha.


Nå har jeg hatt to herlige helger på rad! :)
Forrige helg var det camping med lake naivasha. Vi dro ned i rift valley på lørdagen, fant campingen, og spiste en herlig lunch. Deretter dro vi inn i en nationalparken Crater Lake. Herilg natur og mange flotte dyr.

På kvelden ble det bålkos og herlig middag. Kyllinggrillspyd og masse herlig tilbehør. Når skumringen satte inn, kom flodhestene. Det var artig å sitte å spise middag sammen med flodhester. De var bare på andre siden av et lavt stømgjærde. Ganske eksotisk. Bare et par meter ifra.
Neste dag startet vi med en herlig frokost, også gikk turen opp på Longonot, et stort krater i rift valley. Nydelig natur, og en god tur. :)

Denne helga ble det lodge ved lake navaisha.
Vi tok først en god kjøretur og hentet lærer Ingrid som kom fra Tanzania. Vi ble 6 damer til sammen.
Det var en nydelig lodge, med masse god mat. Og nydelig natur rundt. På kvelden måtte vi ringe til vaktene slik at de kunne følge oss til middagen. Grunnen var flodhestene som kom for å gresse, og der var det ikke gjerder. Det var ganske spennende. :)
Søndag, lå vi ved bassenget og stekt oss mens en sjiraff gikk og spiste av buskene rundt bassenget.


To nydelige turer. Det er konge å kunne sette seg i bilen noen timer, også er du plutselig på safari. Selv mens en soler seg. :) Kenya er HERLIG!

3 kommentarer:

ingunn sa...

Så gøy å lese Silje. Så du "The elephant graveyard" fra Longonot? Gleder meg til neste innlegg. Glad i deg

Unknown sa...

Så herlig at du har det så herlig i nydelige herlige Kenya. Jeg gleder meg så til å besøke dere. Det blir herlig;)
Godt du har det bra Silje. Hilser fra dejlige Danmark:)

Marianne sa...

Hejj Silje
å dejligt at høre du hygger dig i Afrika. glæder mig til at komme og besøge dig, og høre mere om hvad du har oplevet. Glæder mig også til at høre mere om dit arbejde. Gla i deg. Ha er herlig dag videre.